bg

 

VERHUUR:

Wij kiezen resoluut voor kwaliteit. Daardoor zijn wij ervan overtuigd om materiaal te verhuren van de betere merken. Bij een evenement kunnen er al zoveel niet technische zaken mislopen. Er kunnen echter al veel problemen vermeden worden door vooraf de juiste keuze te maken. Deze keuze begint bij D-LIGHT-PROJECTS. Wij helpen u in het maken van de juiste keuze van apparatuur naargelang het evenement.

Wij zorgen ervoor dat het materiaal proper en correct geplaatst en bediend wordt. Dit altijd tegen een correcte prijs. Wij voeren heel bewust geen "onder de prijs van een ander" politiek. Wij hebben liever iets minder aantal evenementen op onze agenda als we daarvoor in ruil altijd een 100 %tevreden klant hebben. Wij beseffen dat een tevreden klant de beste referentie vormt voor ons.

Kortom wij kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Je mag ons met veel plezier "freaks" noemen.

 

 

VERKOOP:

Ook hier kiezen we opnieuw voor kwaliteit. Door onze ervaring in reparaties van merken als o.a. MARTIN, ROBE, FUTURELIGHT en de oudere MOVITECS kunnen wij materiaal aanbieden aan een mooie prijs. Dikwijls ligt deze prijs onder de nieuwprijs van goedkopere merken. Uiteraard hebben deze goedkopere merken hun bestaansrecht, maar wij kiezen ervoor om deze merken niet te verdelen. Als u als concullega in uw magazijn nog materiaal heeft staan van een A-merk die u al lang niet meer gebruikt dan kan u ons contacteren voor een eventuele overname.

 

 

HERSTELLINGEN:

Zelfs met het beste onderhoud kan er altijd wel eens iets stuk raken. Als je zelf niet genoeg kennis hebt van elektriciteit of elektronica dan kan je voor herstellingen ook op ons een beroep doen. Telkens als wij een reparatie voor de eerste keer ontvangen, gaan we de totale werking na van dit toestel. Wij zien deze tijd als een investering in de know-how van herstellingen. Als er dan opnieuw een herstelling binnenkomt dan zullen we sneller de fout kunnen achterhalen. Wij kiezen ervoor om printplaten te herstellen op componentniveau. Op deze manier gaat de herstelkost drastisch naar omlaag.

 

VERKOOP EN PLAATSING VAN DESIGNVERLICHTING

Indien u graag je woning wenst in te richten met designverlichting kan u daarvoor bij ons terecht. Wij doen geheel vrijblijvend een lichtstudie, met eventueel een bezoek van enkele toonzalen van de betere merken. Voor meer info, klik links bij het tabblad "designverlichting".