bg

 

 

VERKOOP DESIGNVERLICHTING

Verlichting bepaalt welke sfeer een ruimte uitstraalt. Daarbij is het kleur, de hoeveelheid licht en de lichtbundel heel belangrijk. Ook is het energiegebruik een belangrijke factor geworden.

Een verlichtingsarmatuur moet er ook mooi uitzien langs de buitenkant en passen bij uw interieur. Het maken van een studie helpt u bij het maken van de vele keuzes. U kan van ons de catalogen bekomen en eventueel maken we een afspraak om samen  een lichtstudio te bezoeken van gerenomeerde merken.  Zo ziet u de armaturen in werking zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Binnenkort komen er enkele foto's van de inrichting van een appartement waarbij de verlichting geplaatst werd door D-LIGHT-PROJECTS.

Indien u het wenst kunnen wij op maat van alle ruimtes een simulatie maken waarbij er perfect kan bepaald worden hoeveel licht er op welke plaatsen zal vallen. 

 

Omdat kwalitatieve LED verlichting een aardig alternatief vormt voor de bestaande halogeenverlichting verkopen wij nu ook designverlichting met LED lichtbronnen. 

Door het toepassen van LED verlichting kan u veel besparen op uw elektriciteitsfactuur!

 

Een voorbeeldje: een klassieke gloeilamp van 60 Watt 6h per dag laten branden zal bij vervanging door een LED lichtbron van 6 Watt de energiekosten doen dalen met 90%. Daarbij komt nog dat LEDS goedkoper en beter worden, terwijl dat elektriciteit duurder wordt.

Wij bouwen ook bestaande armaturen om naar LED armaturen. 

Zo kan een klassieke TL- buis snel aangepast worden naar LED.